Samarbeten
ForskarFredag

Hjärnfestivalen goes ForskarFredag

 

It was that time of the year again, när människor i alla åldrar invaderade Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, förenade i samma passion och intresse: Vetenskap!

 

Fredagen den 29 September var nämligen ingen vanlig dag utan ForskarFredag – Ett event som arrangeras varje år i samband med Eurpoean Research Night, med syftet att förmedla för allmänheten hur fascinerande och viktig forskning är – och vi från Hjärnfestivalen hängde självklart med!

 

Hur ser hjärnan ut? När utvecklas den? Kan vi lita på våra sinnen? Hur ska man skydda sin hjärna och är det möjligt att flytta objekt genom att bara ... tänka? Det var de ämnen vi förklarade och diskuterade vid våra stationer under dagen. Den absoluta höjdpunkten för de flesta var förmodligen vårt Mindflex spel, där två personer kunde slåss mot varandras tankekrafter.

Om du har missat ForskarFredagen eller vill höra ännu mer om hjärnan och dess funktioner i kroppen eller helt enkelt vill ha en rematch med Mindflex spelet, då ses vi på den riktiga Hjärnfestivalen i mars 2018!

Tills dess kan ni följa oss på Facebook eller Instagram för flera events och (roliga) fakta runt hjärnan.

 

Ta gärna kontakt med oss för ytterligare information om våra olika sponsorlösningar eller samarbeten.

  FÖLJA OSS

  Facebook: Hjärnfestivalen / Vetenskap i Samhället

  Instagram: hjarnfestivalen

   

  Grafisk designer (ViS Logo):

  Emmelie Golabiewski

  Copyright © All Rights Reserved